Beste Hiruko Koroa Johns For And A Surprise Singles Finalista Daytona-n

Daytona Beach-eko Pictoniak bere bigarren pro pickleball ekitaldia antolatu zuen adina hilabetetan Carvana Pickleball Elkartea Profesionala herrira sartu zen eusteko Buztin Gorria Saltsa Beroa Florida Open. Ia 1,200 jokalari jaitsi ziren Udaberriko oporraldira, eta bira Floridan egoteak profesionalen zozketak izugarriak izan zirela esan zuen. Berdinketa nagusien eta kanporaketen artean, 80 jokalari izan ziren Gizonezkoen bakarkakoan eta 96 jokalari izan ziren Gizonezkoen binakako profesionaletan. Honekin jokalari asko sorpresak gertatuko ziren.

Ben Johns ekintzara itzuli zen eta 2023an orain arteko lau ekitalditan hirugarren aldiz irabazi zuen koro hirukoitza, baina Floridako istorio handia bakarkako finalean garaitu zuen jokalaria izan zen.

Errepasatu dezagun ekintza.

--------

Gizonezkoen Pro Bakarkako laburpena:

56 jokalari baino gutxiago sartu ziren sailkapen nagusian 8 postu preziatuetarako sailkapen zozketan, eta Banakako Ostegunaren amaieran finalista benetan harrigarria izan zuen birak. Collin Shick, NC State tenis izar ohia eta pickleball profesionalean hasiberri erlatiboa, sailkapeneko zozketan 31. postuan sailkatu zen (eta, beraz, 55. orokorrean), eta PPA profesional finkatu batzuetatik aurrera egin zuen, dagoeneko bakarkako dominak dituzten bi mutil barne. denboraldi honetan #6 Julian Arnold eta #7 Dylan Frazier-en igandeko finalean postu bat lortzeko.

Zozketaren goiko erditik, 1. Ben Johns-ek break-era joan behar izan zuen JW Johnson 8. zenbakia gainditzeko, baina gero Pablo Tellez 14. semifinalista sorpresari irabazi zion orain arte 3. aldiz Urrezko Dominaren partidara itzultzeko. 2023an. Tellezek brontzea lortu zuen, 2023ko bakarkako bere lehen domina, Frazier # 7-tik gorako berdinketa batean.

Finalean, Shick-ek "txip-eta-karga" estrategia erabili zuen Johnsen sakean eta lasterketa handi batean joan zen partida bat hartzeko, jendetzari itxaropena emanez azken Errauskinen istorioa gerta zitekeela. Hala ere, #1 Johns-ek beste plan batzuk zituen finalerako, eta bere kabuz joan zen bigarren eta hiruko partidak 11-3, 11-0 urrezkoa josteko.

Gold: Ben Johns. Silver: Collin Shick. Brontze: Pablo Tellez.

--------

Emakumezkoen Pro Bakarkako laburpena:

1. Anna Leigh Waters Minnesotan kanpoan zegoela, Catherine Parenteau urrezko domina lortu zuen bakarkakoetan. Hala ere, Waters Daytona-n itzuli zen, bere estatuan jokatuz, eta balentria hori errepikatzea zaila izango zen.

Parenteau erronka horretarako zegoen. Irabazlearen pareko erdietan, kanadarrak 7,9 irabazi zion Waters, eta #1 jokalariari urteko lehen banakako galera eman zion. Parenteauk urrezko dominaren partidan Lea Jansen 2. postuan amaitu zuen lana, Minnesotan egin zuen bezala. Jansenek 5. aldiz egin du podiuma aurten 5 ekitalditan, baina oraindik ez du titulurik lortu.

Gold: Catherine Parenteau. Silver: Lea Jansen. Brontze: Salome Devidze

--------

Pro Bikote mistoen laburpena

Gertaera honen aurretik izandako burrunba handia Riley Newman eta Anna Bright-en super taldearen "haustura handia" izan zen. Nortasun arazoren bat al zen hori? Jokalariren bat oso zaila izan al zen lan egitea? Sare sozialen espekulazioak begi-bistakoari baino gehiago bideratzen zituztela zirudien: Bright harreman pertsonala du James Ignatowichekin, eta "Big Jimmy's" taldeak Minnesotako Bright & Newman nagusitu ostean, agian, Annak pentsatu zuen zentzuzkoagoa zela berarekin lehiatzea aurka baino. hura.

Newman-ek ez zuen batere huts egin, Parris Todd (ziurrenik munduko jokalaririk onena PPA esklusiboki jokatzen ez zuena) jaso eta aste honetako lehiaketa Mistoan istorio interesgarri batzuk sortuz. Azkenean, ordea, Newman-Todd eta Ignatowich-Bright taldeek ez zuten eraginik izan hemen, talde bakoitzak laurdenetan galduz.

Egunaren amaieran, Johns & Waters # 1eko bi jokalariek beste urre bat lortu zuten, aurtengo lau saiakeretan hirugarrena, Tyson McGuffin eta Catherine Parenteau # 3. sailkatuak garaitu zituzten finalean.

Gold: Waters & Johns. Silver: McGuffin & Parenteau. Brontze: Irvine & Devilliers.

--------

Gizonezkoen Pro Binakako laburpena

Tyson McGuffin-ek PPAren azken ekitaldiak galdu zituen oinezko arazo batekin eta itzuli egin zuen; Minnesota Ignatowich-eko sentsazioarekin parekatu zuen, baina ezin izan zituen 4. Dylan Frazier eta JW Johnson gainditu laurdenetan. Riley Newman-en txapelketak bere ibilbide garratza jarraitu zuen 32ko finalerdian, 2. hazi gisa, Tim Parks bazkidearekin. Honek atea ireki zien beheko erditik #7 Julian Arnold eta Thomas Wilsoni finalerdietara korrika egiteko.

Azkenean, ordea, lau urre izan ziren lau saiakeretan Johns anaientzat, urrezko dominaren partidan Arnold & Wilson nagusitu zirenak. Frazier & Johnsonek brontzea lortu zuen Johns anaien aurka semifinaletan galdu ostean.

Gold: Johns & Johns. Silver: Arnold & Wilson. Brontze: Frazier & Johnson.

--------

Emakumezkoen Pro Binakako laburpena

Anna Leigh Watersek Anna Bright eta Catherine Parenteau bikotekide gisa batera eta bestera aldatzen jarraitzen du, aldi bakoitzean urrea irabaziz. Asteburu honetan Parenteauren txanda izan zen, eta Watersekin biak urrezko domina lortu zuten, bi andreek astebururako “binaka” emanez. Brightek Parris Todd-ekin bat egin zuen munduko 1. jokalariak kendu ostean, baina bikotea hasieran haserretu zen Lacy Schneemann eta Jade Kawamoto 6. haziak laurdenetan. Ondoren, Schneemann eta Kawamotok Lea Jansen eta Allyce Jones 2. haziak kendu zituzten urrezko domina lortzeko. Jansen & Jonesek brontzea lortu zuten astebururako.

Gold: Waters & Parenteau. Silver: Schneemann & Kawamoto. Brontze: Jansen & Jones.

--------

Senior Pro Lehiaketako laburpen azkarra

· Gizonezkoen Senior Pro Banaka: # 1 Mark Palusek urrea hartu zuen, duela hilabete APP Daytona Beach-en zegoenean egin zuen bezala.

· Gizonezkoen Senior Pro Binakakoa: Altaf Merchant-ek bere laugarren PPA Senior Pro Binakako titulua irabazi zuen 2023an eta bigarren jarraian Dave Weinbach-ekin, hiru partidetan 16 puntu konbinatuta soilik emanez titulurako bidean.

· Senior Pro Bikote mistoa: Julie Johnson eta Mircea Morariu senior mailako profesional nagusiek 4-0 irabazi zuten Mixed Senior Pro round robin lehiaketan urrea lortzeko.