Duo-k 3 gol sartu ditu Ronaldoren Saudi Arabia kaotikoan

Bero

Futbolaren ikonoak Cristiano Ronaldo Lionel Messi Jendetza liluratu zuen ostegunean Saudi Arabian, bi kondairen arteko azken partida izan daitekeen honetan, Ronaldok bi gol sartu baitzituen Saudiko futbol talde batean espero zuen debutean, Messik joko kaotikoko lehen gola sartu ostean.

Gakoak

Ronaldo, 37 urtekoa, bere klubeko Al Nassr eta Al Hilal Riyadh taldeko jokalariekin osatutako izar talde baten kapitaina izan zen, eta Messi, 35 urtekoa, Paris Saint-Germain frantziar klubarekin bat egin zuen lagunarteko partidan King Fahd International-en bete-betean. Estadioa.

Messik hirugarren minutuan ireki zuen markagailua, eta Ronaldok penaltiz 34. minutuan sartu zuen eta berriro atsedenaldiaren aurretik.

Ronaldo partidatik kanpo geratu zen 61. minutuan, eta Messi minutu bat geroago kendu zuten.

PSGk 5-4 irabazi zuen joan-etorria, Juan Bernat atzelariak txartel gorria jaso zuen arren 39. minutuan.

Zer ikusi behar duzu

Ronaldok Saudi ligan jokatuko du bere lehen partida igandean, Al Nassr-ek Al Ettifaq-en aurka aurrez aurre.

Ez dakiguna

Ez dago argi Messi eta Ronaldok berriro elkarren aurka jokatuko duten. Al Nassr-ek Europako aurkariekin bakarrik aurre egingo dio urtean zehar lagunarteko partida gutxitan, Messi izan den bitartean. lotuta Etorkizunean Liga Nagusiko Futboleko Inter Miami taldera joateari, eta horrek are nekez egingo luke bien arteko partida.

Big Number

210 milioi dolar. Zenbatekoa izango da Ronaldok Al Nassrrekin duen 2 urte eta erdiko kontratuak informatzen du ordaindu zion.

Tangentea

Messik gainditu zuen Forbes 2022 zerrenda gehien ordaindutako kirolarien artean urteko 130 milioi dolar irabazi zituen, Ronaldo hirugarren postuan sailkatu zen zerrendan, 115 milioi dolar irabazi zituen.