Parris Todd-ek koro hirukoitza irabazi du APP Tour 2023 Opener-en

2023ko lehen ekitaldia Pickleball Profesionalen Elkartea (APP) bira liburuetan dago. Pasa den asteburu honetan, APP Sunmed Punta Gorda Open PicklePlex konplexuan ospatu zen Florida Southwestern State College-ko Punta Gordan, Florida. Ia 700 jokalari profesional eta amateurren aurka borrokatu ziren PicklePlex-en Fort Meyer-eko iparraldeko auzoetako 16 kantxetan, zeru garbipean.

Trantsizio urte baten hasiera da APPrentzat. Iraganeko ibilaldietako jokalari nagusi batzuek kontratu esklusiboak sinatu dituzte lehiakidearekin 2023rako, eta 2022ko senior profesionaletako txapeldun nagusietako batzuek taldekako lehiaketa bat iragarri dute. Hala ere, APPak arazoak zituela uste zutenentzat ez dira kirolaren te hostoak irakurtzen.

Ia 40 emakumezko profesionalek banakako edo binakako zozketetan parte hartu zuten, gizonezkoen 45 profesionalek bakarkako zozketan sartu ziren (itxaron-zerrenda izugarria utzi zuten ekitaldiak lagundu ahal izan zuen 32 lagunen zozketatik gora), eta Senior Pro zozketak haiek bezain beteak izan ziren. dira normalean. Pro Pickleball bizirik dago, eta APP-a aurrera doa.

Ekitaldia asteburuan “Triple Crown” irabazi zuen Parris Todd-en emanaldiak nabarmendu zuen. Banaka, Pro Bina eta Pro Bina mistoak irabazi zituen. Hunter Johnsonek "bikoitza" lortu zuen asteburuan (Pro Singles berak irabazi zuen eta Todd-ekin bikote mistoan), baina pixka bat labur geratu zen Gizonezkoen Pro Binakakoan. Asteburu bikaina Toddrentzat, ondoko Fort Meyer-etik datorrena eta etxeko lurzoruan jolasten gozatu zuen.

Errepasatu dezagun ekintza.

--------

Gizonezkoen Pro Bakarkako laburpena:

#1 Hunter Johnsonek 2023ko Gizonezkoen Pro Singles titulua eskuratu zuen eta iaz APP Pro Singles-en bere 6. postua eraikitzea bilatuko du. Finalean, Richmond, Virginian kokatutako 11. mailako Jhonnatan Medina Alvarez albokoari aurre egin zion, zeinak lehen 10 sailkatu zituen irabazlearen finala lortzeko, eta ondoren Yates Johnson 3. zenbakia (Hunterren anaia) atera zuena. ) igandean Urrezko Domina partidua irabazteko. Irabazlearen finalean Hunterri partida bat kendu arren, Medina Alvarezek ezin izan zuen ezer lortu Urrezko Dominaren partidan, eta Hunter Johnsonek ezin izan zuen huts egin, eta ondorioz 3,5eko Urrezko Domina irabazi zuen Texasko jokalariak.

Gold: Hunter Johnson. Silver: Jhonnatan Medina Alvarez. Brontze: Yates Johnson

--------

Gizonezkoen Pro Binakako laburpena

Kyle Yates eta Andrei Daescu 1. haziak zozketan zehar ibili ziren, partida bakarra utziz Urrezko Domina lortzeko bidean. Irabazlearen finalean, Johnson anaiak Hunter & Yates atera zituzten igandeko finalean postu bat bermatzeko. Johnson & Johnson (korporazioarekin harremanik gabe), domina-txandetara 7. postuan sailkatu zen, gero berdinketa gogorra galdu zuen Joey Farias eta Andreas Siljestrom (5. sailkatua) talde esperientziadunaren aurka eta Brontzerekin konformatu zen. Farias eta Siljestromek ezin izan zuten gauza handirik egin Yates eta Daescurekin, azken 6,6 galduz. Bilatu aurten Johnson anaiek gehiago, Pickleballera guztiz pivotatzen baitute tenis profesionalen karrera hasi ostean.

Gold: Yates/Daescu. Silver: Farias/Siljestrom. Brontze: Johnson/Johnson.

--------

Emakumezkoen Pro Bakarkako laburpena

Emakumezkoen Pro banakako zozketa erdialdeetara joan zen, eta lau sailkatuek partidarik galdu gabe aurrera egin zuten. #1 Parris Todd irabazlearen finalera pasa zen, non 3. # Ewa Radzikowska gainditu zuen igandeko Urrezko Domina Partiduan postu bat lortzeko. Radzikowskak ezin izan zuen errebantxa bat behartu, 2. Megan Fudgeren aurka erdi-erdietako errebantxa galdu eta Bronzerekin konformatu zen. Finalean, Todd eta Fudge (iaz APP pro single rankingean 4. eta 5. sailkatu ziren) igande goizean neurtu ziren. Toddek kontrolatu zuen jokaldia, eta Fudgek ausardiaz mantendu zuen bigarren partida bizirik, hainbat partida punturi eutsiz, baina azkenean 5,6 galdu zuen.

Gold: Parris Todd. Silver: Megan Fudge. Brontze: Ewa Radzikowska

--------

Emakumezkoen Pro Binakako laburpena

Parris Todd Simone Jardim mitikoarekin bat egin zuen, itxuraz bere erretiro planak atzeratu dituenak, Emakumezkoen Pro binakako titulua lehen postu gisa hartzeko. Megan Fudge eta Alix Troung-en 1. taldearekin borrokatu ziren, galtzaileen finala irabazi zuten Susannah Barr eta Bobbi Oshiro 4. hazien aurka, Urrezko Domina partidua irabazteko. Bertan, Fudge/Truong-ek irabazlea erabakitzeko jokoa behartu zuen Todd/Jardim bi jarraian 2 gaindituz. Azken partida horretan, ordea, #8,8 taldea berriro elkartu zen Urrezko Domina 1-15 hartzeko. Garaipenak Todd-i astebururako koro hirukoitza bermatu zion.

Gold: Todd/Jardim. Silver: Fudge/Truong. Brontze: Barr/Oshiro

--------

Pro Bikote mistoen laburpena

Todd eta Hunter Johnson bakarkako bi irabazleak Bikote mistoko lehiaketan elkartu ziren eta 3. hazi gisa titulura iritsi ziren. Simone Jardim eta Andrei Daescuren lehen sailkatua haserretu zuten bai irabazlearen finalean, bai Urrezko Dominaren partidan. Milan Rane eta CJ Klinger-ek 1. zenbakiko haziak irabazlearen zein galtzaileen tartean hainbat hazi atera zituzten Brontzea lortzeko.

Gold: Todd/Johnson. Silver: Jardim/Daescu. Brontze: Rane/Klinger.

--------

Senior Pro Lehiaketako laburpen azkarra

• Gizonezkoen Senior Pro Banaka: # 9 Steve Rogersek # 1 Mark Palus bi aldiz irabazi zuen urrea irabazteko.
  • Gizonezkoen Senior Pro Binakakoa: Mircea Morariu, iaz APP senior profesionalen sailkapen konbinatuan bigarren postua lortu zuena, Dan Granot-ekin elkartu zen Urrea lortzeko. Matthew Schiller / Martin Reist-en 2. sailkatuak Paul Olin eta John Sperling bezalako senior profesional esperientziadun taldeak gainditu zituen Zilarrezkoa lortzeko.
  • Emakumezkoen Senior Pro Banaka: Beth Bellamy, 1ko Emakumezkoen Senior Pro #2022 nagusiena, bakarkakoetan Urrezko bat utzi zuen lekuan hartu zuen, finalean Jenny Marcos #6 irabazita.
  • Emakumezkoen Senior Pro Binakakoa: Bellamy Nathalie Bagbyrekin bat egin zuen Pro Binakako titulua lehen postu gisa hartzeko eta bikoitza lortzeko. Hau izan zen asteburuko zozketa bakarra hazietara Urrezko/Zilarreko/Brontzezko klarionak amaitzeko.
  • Senior Pro Bikote mistoa: Eva Welsher eta Jose Derisiren 4. sailkatuak Urrezko domina jokoan eutsi zion Bellamy eta Jaime Oncins De Oliveiraren aurka lehen sailkatuen aurka, irabazlea 15-12 irabazi zuen Urrezko eta Bellamy Koroa Hirukoitza ukatuz.